M A L U N G - S Ä L E N
 MALUNG
Lugnet 4

Prijs :  aanvraag
Type :  hotel/B & B
Categorie :  Toeristisch bedrijf
Kamers :  15 gastenkamers
Perceeloppervlakte :  20000 m2
Opbouw :  Hout
Onderhoud :  Uitstekend
Watervoorziening :  Geboorde bron
Riolering :  Geen
Fundament :  Beton
Dak :  Aluminium dakplaat
TV-ontvangst :  Schotel
Isolatie :  Dubbel glas
Ligging :  Aan rivier
Platteland
Nabij skigebied (< 35 km)
Overige bebouwing :  Schuur
Gastenstuga
Beschrijving :  In één van de mooiste natuurgebieden van Zweden ligt dit karakteristieke hotel aan de oever van de rivier de Västerdalälven, in het westen van de provincie Dalarna. De skigebieden van Sälen zijn vanaf het hotel in minder dan een uur te bereiken. Het behoeft geen betoog dat de ligging direct aan de rivier ervoor zorgt dat het zomers vertier zelfs nog veel dichter bij is.

Het hotel, van oudsher een herenboerderij uit 1887, bestaat uit drie gebouwen die in een u-vorm bij elkaar staan. Het restaurant gebouw, dat tevens de lobby van het hotel bevat, is het oudste en meest karakteristieke gebouw. De serre en het enorme terras, beiden met panorama uitzicht over de rivier, zijn een latere toevoeging. Het restaurant biedt plaats aan 40 - 90 gasten, afhankelijk van de indeling. Het terras biedt plaats aan ongeveer 40 gasten.

De 15 hotelkamers zijn verdeeld over de twee andere gebouwen. Het grootste gebouw bevat 10 hotelkamers, waarvan 9 met eigen badkamer en 1 met balkon, verdeeld over twee verdiepingen. Dit gebouw heeft op de begane grond een zitgedeelte met uitzicht op de rivier en in de kelder een sauna met doucheruimte en een wasruimte. De enorme zolder van het gebouw wordt momenteel als opslagruimte gebruikt. Het kleinere hotelgebouw bevat 5 kamers, waarvan 4 met eigen badkamer en 1 met balkon, verdeeld over twee verdiepingen. Dit gebouw bevat tevens een zitkamer en een keuken, die af te sluiten is, wat het mogelijk maakt het hele gebouw, of een deel daarvan, ook als vakantiehuis te verhuren.

Op het terrein van het hotel, dat ruim 20.000 m2 groot is en enkele honderden meters rivieroever bevat, staat verder nog een stuga met twee verdiepingen met elk een eigen ingang, die in totaal plaats biedt aan 5 bedden. Deze stuga heeft koud stromend water en elektriciteit, maar is momenteel niet in gebruik vanwege renoveringsbehoefte.

Ook staat er een schuur van 200m2 op het terrein die vroeger een hostel bevatte. De schuur staat evenwijdig aan de rivier en biedt, door zijn oude functie, de mogelijkheid hier een nieuw bijgebouw neer te zetten met hotelkamers die allen een eigen terras hebben met uitzicht op het water, of zelfs een eigen steiger voor een bootje. Er mag aan de rivier alleen nog op bestaande bouw gebouwd worden.
Bijzonderheden :  Website van Värdshuset Lugnet
Opmerkingen :  Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor nadere informatie over dit prachtige object.
 • SCHAKEL INSITO REAL ESTATE IN ALS AANKOOPMAKELAAR! [ lees verder . ]
 • Voor uitgebreide toeristische informatie over activiteiten in de streek: Toerisme
 • Wilt u contact over deze woning, e-mail dan naar: Insito
 • Contact
  Booyenverlaat 3
  7908 EE Hoogeveen
  Telefoon: 06 - 51816009
  E-mail: info@insito.nl
  © Copyright 2014-2018 Insito. All rights reserved.